You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Privacybeleid

Privacy statement

 

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.

Dit beleid is van toepassing op onze diensten. U dient zich ervan bewust te zijn dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het privacy beleid van andere websites en bronnen. Door gebruik te maken van onze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op een eigen beveiligde server of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Doeleinden van gebruik

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel en Google Analytics, indien deze is ingesteld. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Overige communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Links naar andere websites van derden

Onze internetpagina’s bevatten mogelijk links naar andere websites. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze websites zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan de privacy policy van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

 

Social media

Lees de privacyverklaring van Facebook en Instagram om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

 

Wijzigingen

Wij behouden het recht deze privacyverklaring op elk moment, zonder kennisgeving, te wijzigen. Wanneer u vervolgens gebruik blijft maken van deze website bent u automatisch gebonden aan de voorwaarden van het gewijzigde privacy statement

 

Klachten over gebruik persoonsgegevens

Indien u niet tevreden bent over de handelswijze van uw persoonsgegevens betreuren wij dit ten zeerste. Graag gaan wij met u in gesprek om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Onze contactgegevens staan onderaan in beeld. Komen wij er samen niet uit, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen.

 

TéHo B.V.

Economiestraat 4

6135 KV Sittard

Tel. 043-352 08 24